Sprout

Oké. Elpocsékoltam 20 percet az életemből. (És ez így nagyjából össze is foglalja a véleményem a doramáról) De vegyük sorba:

Amikor kiderült, hogy Chinen főszerepet kapott, kíváncsi lettem, és elolvastam a mangát. Nem mondom, hogy életem legjobb mangája volt, kicsit fura, kicsit keserű, kicsit lassú, de összességében vicces, kedves és romantikus. Szóval egynek bőven jó. (Megjegyzem szarabb mangákból is lettek már jó adaptációk) Innentől méginkább vártam a doramát. Hát megszívtam.
– Chinen közepes színész.
– Az összes poéngyanús szituációt elütötték vagy szar reakciókkal, vagy ócska instrumentális-nyálromantikus aláfestőzenékkel. Nem tudom, ki a rendező, de ki kéne rúgni a fenébe.
– Alapból nagyon rosszul vannak összeválogatva az aláfestő zenék. Sokszor nincs zene, amitől kong, üres, amikor meg van, abban nincs köszönet.
– A világító is cserélhető lenne – nem tudom, mi volt a koncepció, de kicsit túl életszerű lett a végeredmény, mintha egy dokufilmet vagy egy 10 évvel ezelőtti doramát néznék. Nem azoknak azért általában jobb az operatőri munkája.
– A karakterek: Takkiból még semmit sem láttam, pedig ő a legcukibb az összes szereplő közül, olyan bájosan otakuXD És rengeteg poén forrása, ráadásul ABCzs fiú játssza; Uzamiyu egyszerűen nem szép – nem ELÉG szép ehhez a szerephez; Chi cuki, de nekem akkor se Sou-s.
– Fura csavar, hogy eddig a legjobban Juri tetszik, aki random osztálytárs1. szerepben tetszeleg, és persze Jesse, akit viszont Miku (a főszereplő csaj) kiírt pasija helyett szuszakoltak be a szereplők közé, és ahogy elnézem ilyen playboy szerű srácot fog alakítani. Nem tudom, mit akarnak kihozni a karakteréből, de jól játszik és ez a lényeg.
-Továbbá még egy pozitívumot tudok említeni – és ha valami, akkor maximum ez fogja elvinni a nézettséget -, Chi vizes, meztelen felsőtestét. Ami engem így 25 felé annyira nem dúl fel, de azért esztétikailag nem rossz látvány.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s