Horimiya 14

Új fejezet *______*

Ez az új kinkem, ez a manga. Egyszerűen eszméletlenül jó. Vagy egy hete szenvedtem már, hogy mikor jön új fejezet, és tegnap VÉGRE kijött.

A sztori a következő: Adott a népszerű csaj, Hori, akinek keveset vannak otthon a szülei, úgyhogy, amint átlépi kislakása küszöbét, házvezetőnővé és bébiszitterré változik, pesztrálja öcsikét, kaját főz, most, takarít, bevásárol, éli a háziasszonyok átlagos életét, és valamiért nem örülne, ha ezt az osztálytársai is megtudnák. És adott a gyík-gyanús srác, Miyamura-kun, aki viszont, amint kilép a suliból, felteszi a piercingjeit, és hátrafogja a haját, és átmegy dögösbe. Ettől még egyikük személyisége sem változik meg, Hori marad kötelességtudó, Miyamura pedig kicsit esetlen. De mikor az egyik nap Miyamura szedi össze Hori orrabukott kisöccsét a játszótéren, rájönnek, hogy jobban hasonlítanak, mint gondolnák, egyikük sem mer igazán önmaga lenni mások előtt.

Amikor megtudtam, hogy elméletileg ez a manga shounen, és egy pasi rajzolja, leesett az állam, koppant, még kacsázott is a betonon. Szerintem a sztori hamisítatlan shoujo, talán épp csak egy kicsit kevésbé klisés, és frissítően jópofa szituációkat vonultat fel. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Van hozzá magyar fordítás is mangazinon. Mi is gondolkodtunk rajta, hogy talán… De már ketten is csinálják, úgyhogy nem hiszem><

Nézzétek meg! De komolyan, annyira jó!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s