BookTube-A-Thon TBR

… Mert ugye van most ez a rendezvény a Booktube berkein belül. Egy ideig gondolkodtam rajta, beszálljak vagy ne szálljak, de aztán arra jöttem rá, hogy igazából nem veszítek semmit, ha legalább megpróbálom.

Az kihívás júni 14-től júni 21-ig tart. Ez idő alatt különböző olvasással kapcsolatos próbákat kell teljesíteni – ezeket olvashatjátok itt lent. Én már annak örülni fogok, ha azokat a könyveket be fogom tudni fejezni, amiket a múlt hónapban elkezdtem T.T Meg aztán nekem közben tart a Camp nano, ahol elég gyászosan áll a szószámom T.T Ja, és a héten hajnalban dolgozom T.T Ugye, hogy pite lesz tartani a napi egy könyvet?XD Mindegy próba cseresznye. Jöjjön a lista XDDD (az egymás alatti címek VAGYLAGOSAK, eszem ágában sincs ezt az összeset mind elolvasni O.O)

Olvass egy olyan könyvet, amiben képek vannak!
– Scott Westerfeld: Leviatán (Már elkezdtem olvasni, és eddig tetszik. Ifjúsági steampunk, de az a nagybetűs, képekkel illusztrált fajta)

Kezdj el és fejezz be egy sorozatot!
(Ez eleve esélytelen, úgyhogy én nem ugyanazt a sorozatot fogom befejezni, mint, amit elkezdekXD)
– C. S. Lewis: Narnia 6-7 (Az ezüst trón közepén elakadtam, de ez nem a könyv hibája. Viszont azt tudom, hogy a Narnia sorozat rövid és olvastatja magát. Meg különben is illene végre befejezni)
– Rick Riordan: A vörös piramis (Rossz hangulatban kezdtem olvasni, pedig ez egy jó könyv. Rick bácsi remekül ötvözi a modern korral az egyiptomi mitológiát. Jó lenne végre elhagyni az 50. oldalt)
– Scott Westerfeld: Leviatán
– Jonathan Stroud: A szamarkandi amulett (Még középsuliban kezdtem el. Ifjúsági fantasy, varázslókkal meg Londonnal. Az ilyen nem lehet rossz. Emlékszem, hogy tetszett, de valamiért abbahagytam a 100. oldalon)

Olvass egy olyan könyvet, aminek van piros szín a borítóján!
– Rick Riordan: A vörös piramis
– Cassandra Clare: Hamuváros (Viszketek ezért a könyvért! Próbálom visszafogni magam, hogy ne habzsoljam a sorozatot, mert akkor rá fogok unni, de alig bírom ki.)

Olvass egy olyan könyvet, amit valaki más választ ki neked!
– Jonathan Stroud: A szamarkandi amulett
– Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége (Nem régiben vettem, és csak homályos sejtéseim vannak, miről is szól, de nagyon érdekel. A fülszövege kifejezetten ígéretes)
– Cassandra Clare: Hamuváros (hathatós nyomásomra Én: Híííííííí a Hamuváros! A Hamuvárost nem ajánlod nekem? Évi: Olvasd a Hamuvárost!)

Olvass egy olyan műfajú könyvet, amilyet idén még nem sokat olvastál!
– Stephanie Perkins: Anna és a francia csók; Lola és a szomszédsrác (Contemp romantikusból idén még nem is olvastam, pedig itt a nyár:3 Ideje lesz előkapni valami szerelmeteset :3)
– Lauren Graham: Egy nap talán (Ezt a könyvet a Szívek szállodája c. sorozat főszereplője írta, és nagyon drukkolok neki, hogy jó legyen. Egy fiatal színésznőről szól, aki szerencsét próbál a nagyvárosban, és érdekes a szerkesztése. Meglássuk.)
– Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége
– Jonas Jonasson: A százéves ember, aki kimászott az ablakon, és eltűnt (Most komolyan, ilyen címmel lehet rossz egy könyv? XD)

Olvass egy olyan könyv, amiből film készült!
– Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége
– Lucy Maud Montgomery: Anne otthonra talál (Gyerekkorom egyik kedvenc filmsorozatának regény változata. Már beszereztem az összes kötetet, de szégyenszemre még nem olvastam egyet sem. Talán éppen itt az ideje :3)
– Jonas Jonasson: A százéves ember, aki kimászott az ablakon, és eltűnt

Hát ezek lennének a tervek. Az utolsó, nyolcadik kihívás pedig az, hogy olvass el 7 könyvet egy hét alatt. Ez az utolsó az, amit majdnem biztos, hogy nem fogok teljesíteni. Csalni fogok, és nem lesz meg a heti hét 🙂 De azért izgatottan várom, hogy mi sikerül, és mi nem :3 Nektek is sok szerencsét, ha belevágtok! ❤

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s